Baslangicnoktasi.org web sitesini ziyaret ederek ve/ya baslangicnoktasi.org üyesi olarak, Baslangicnoktasi.org web sitesinin kullanım koşullarının tamamını okuduğunuzu, içeriğini tamamen anladığınızı; bu sayfada belirtilen ve Baslangicnoktasi.org web sitesinde belirtilecek olan tüm hususları kayıtsız ve şartsız olarak kabul etmiş sayılacaksınız.

Baslangicnoktasi.org web sitesi bundan böyle bu dokümanda BAŞLANGIÇ NOKTASI olarak isimlendirilecektir. BAŞLANGIÇ NOKTASI bir Türkiye Bilişim Vakfı inisiyatifidir ve bu dokümanda geçen tüm ilgili maddelerde ve ifadelerde yer alan BAŞLANGIÇ NOKTASI ifadesi, Türkiye Bilişim Vakfı’nın bir inisiyatifi olarak ele alınacaktır.

  1. BAŞLANGIÇ NOKTASI hizmetine bağlı tüm servislerin, alan adlarının, yazılım kodlarının, ara yüzlerinin, içeriklerinin, ürün incelemelerinin, videolarının, algoritmalarının, çizimlerinin, modellerinin, tasarımlarının ve diğer tüm fikri sınai hakların sahibi, (üçüncü partilerden sağlanan içerik ve uygulamalar hariç olmak üzere) BAŞLANGIÇ NOKTASI’na. Sunulan servislerin yazılım, tasarım ve telif hakları tamamen BAŞLANGIÇ NOKTASI’na aittir. Servislerin ve hizmetlerin, bununla bağlantılı sayfaların kopyalanmasına, çoğaltılmasına ve yayılmasına, ayrıca tersine mühendislik işlemlerine tabi tutulmasına izin verilmemektedir.
  2. BAŞLANGIÇ NOKTASI, (i) internet, teknoloji ve dijital iş kültürü ile içerikler üretmek ve bunları internet üzerinden yayınlamak, (ii) üyelerinin yayınladığı internet, teknoloji ve dijital iş kültürü ile ilgili her tür içeriğe ortam sağlamak, (iii) tüm içeriklerini tavsiye ve bilgilendirme amaçlı olarak kamuya sunmak amacı taşımaktadır.
  3. BAŞLANGIÇ NOKTASI, ziyaretçilerin ve üyelerin bilgilenmesi amacıyla sunulan içeriklerin kesin doğru olduğunu garanti ve taahhüt etmemekte ve bu içeriklerin sadece tavsiye ve bilgilendirme amaçlı olduğunu beyan etmektedir. BAŞLANGIÇ NOKTASI, kendi ürettiği ve yayınladığı içeriklerden bizzat sorumlu olmasına karşın, üye, kullanıcı ve ziyaretçilerin ürettikleri ve yayınladıkları içeriklerden hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.
  4. BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından sunulan hizmetler ve içerikler “olduğu gibi” ve “mümkün olduğu” temelde sunulmakta ve pazarlanabilirlik, belirli bir amaca uygunluk veya ihlal etmeme konusunda tüm zımni garantiler de dâhil olmak üzere hizmetler veya içerikler ile ilgili olarak (bunlarda yer alan tüm bilgiler dâhil) sarih veya zımni, kanuni veya başka bir nitelikte hiçbir garantide bulunmamaktadır.
  5. BAŞLANGIÇ NOKTASI, sunmuş olduğu hizmetlerin ve servislerin daha efektif kullanılabilmesi amacıyla bir çok 3. Parti kurum ve kuruluşlarla çeşitli şekillerde işbirliği yapabilir. Bu işbirliği; reklam, sponsorluk, izinli pazarlama, veri paylaşımı ve yasal diğer ticari yöntemlerle olabilir.
  6. BAŞLANGIÇ NOKTASI, kullanıcılar/ziyaretçiler/üyeler tarafından oluşturulan veri ve içeriğin kontrolünü yapmamaktadır. Ancak BAŞLANGIÇ NOKTASI, 3. şahıs ve kurumların kişilik hakları ile Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve uluslararası anlaşmalar ile koruma altına alınan diğer hakların ihlal edildiğini; ayrıca telif haklarını ihlal eden, müstehcenlik içeren, hakaret, küfür, küçük düşürücü ifadeler barındıran içeriklerin gönderildiğini; BAŞLANGIÇ NOKTASI hizmetlerinin ve servislerinin amacını aşan bir şekilde kullanıldığını tespit etmesi halinde, sunduğu hizmetleri derhal durdurma, ilgili içerikleri yayından çıkarma ve üyelik iptal etme hakkına sahiptir.
  7. BAŞLANGIÇ NOKTASI, sunduğu servislerin kesintisiz ve hatasız çalışması için elinden geleni yapacaktır. Ancak internet erişim sağlayıcıların sistemlerinde meydana gelebilecek teknik arızalar, anlaşmalı olduğu 3. Partilerin sistemlerinde meydana gelecek aksaklıklar, sistem bakımları ve mücbir nedenler gibi vakalarda BAŞLANGIÇ NOKTASI servisleri de bağlantılı olarak etkilenebilir. Bu gibi durumlarda BAŞLANGIÇ NOKTASI servislerin etkin olarak işlemesi için gerekli tedbirleri alacaktır, fakat doğrudan müdahale yetkisi olmayan bağlantılı servis arızaları ve hataları için sorumluluk kabul etmemektedir.
  8. BAŞLANGIÇ NOKTASI, işbu şartların yürürlükte olduğu tarih itibariyle, tüm içeriklerini ve servislerini ücretsiz olarak sunmaktadır. İleride herhangi bir zamanda, sunmuş olduğu servislerden ve içeriklerden bedelli ve/veya bedelsiz olarak yararlandırma hakkına sahiptir.
  9. BAŞLANGIÇ NOKTASI, dileği takdirde sunmuş olduğu hizmetler üzerinde  en iyi hizmeti verme amacı ile her zaman tek taraflı olarak değişiklik yapabilir.
  10. BAŞLANGIÇ NOKTASI sitesine üye olurken verilen bilgilerin doğruluğundan ve gizliliğinden, ayrıca şifre ve kullanıcı adının korunmasından, başka kimselerle paylaşılmamasından üyenin kendisi sorumludur. Bu bilgilerin yetkisiz kişiler tarafından ele geçirilmesi ve BAŞLANGIÇ NOKTASI servislerinin kullanılması halinde BAŞLANGIÇ NOKTASI sorumluluk kabul etmemektedir.
  11. BAŞLANGIÇ NOKTASI, değişen yasalar ve koşullara göre kullanıcı sözleşmesini her zaman tek taraflı olarak değiştirebilir, yürürlükten kaldırabilir veya yeni bir sürümünü yayınlayabilir.
  12. BAŞLANGIÇ NOKTASI ve sunduğu BAŞLANGIÇ NOKTASI ve kullanıcı arasında ortaya çıkabilecek her türlü hukuki ihtilaf öncelikle iyi niyet çerçevesinde çözümlenmeye çalışacaktır, aksi halde taraflar İstanbul Mahkemeleri ve İcra Dairelerinin yetkili olduğunu kabul ederler. Tarafınıza sunulan kullanım şartları, Kullanıcının kayıtlı üye olması / siteye girmesi, içeriklerden ve servislerden yararlanmaya başlaması ile her iki taraf arasında kabul edilmiş sayılır. Kullanım şartları kabul edilmediği takdirde, kullanıcının siteyi ve servisleri kullanmaması gerekmektedir.

Baslangicnoktasi.org Gizlilik Bildirimi

  1. Baslangicnoktasi.org (Bundan böyle BAŞLANGIÇ NOKTASI olarak anılacak), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı sağlayabilmek amacıyla; kişisel bilgi ve veri güvenliğiniz için çeşitli gizlilik ilkeleri benimsemiştir. Bu gizlilik ilkeleri dâhilinde BAŞLANGIÇ NOKTASI internet sitesi ve tüm alt internet sitelerinde veri toplanması ve/veya kullanımı konusunda uygulanmak üzere belirlenmiş ve beyan edilmektedir.
  2. BAŞLANGIÇ NOKTASI internet sitesini ziyaret etmekle ve/veya kullanmakla ve/veya üye olmakla belirtilen bu ilkelerin tümü Kullanıcı tarafından kabul edilmiş sayılır. BAŞLANGIÇ NOKTASI sayfasında belirtilen iletişim adreslerinden birisi ile kendisine yapılacak geri bildirimler doğrultusunda, “Gizlilik Bildirimi” bölümünde düzeltme ve güncelleme gibi işlemleri, önceden bildirmeksizin her zaman yapabilir. BAŞLANGIÇ NOKTASI “Gizlilik Bildirimi” bölümünü belli aralıklarla güncelleyebilir ve kullanıcı belli aralıklarla bu bölümü ziyaret ederek yeni gelişmelerden haberdar olmalıdır.
  3. BAŞLANGIÇ NOKTASI, iletişim faaliyetlerinde, kanunların öngördüğü şekilde izinli iletişim / pazarlama yapacağını, kullanıcının isteği dışında iletişim yapmamayı, kullanıcının sistemden ücretsiz ve kolayca çıkabilmesini sağlayacak araçlar sunmayı beyan ve taahhüt eder. BAŞLANGIÇ NOKTASI, kendisine iletilen kişisel verileri ve bilgileri, bilgilerin toplanması ile ilgili açıklanan yukarıdaki amaçlar dışında üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşmayacak, satışını yapmayacak ve hiç bir şart altında kullanılmasına izin vermeyecektir.
  4. BAŞLANGIÇ NOKTASI’a kayıt olarak üye sıfatının kazanılması için veya üye olmaksızın çeşitli servis ve içeriklerden faydalanabilmesi için, ziyaretçilerin kendileriyle ilgili bir takım kişisel bilgilerini (örnek olarak: isim ve soy isim, telefon numarası, posta adresi, e-posta adresi vb.) formlar aracılığıyla BAŞLANGIÇ NOKTASI’a vermeleri gerekmektedir. BAŞLANGIÇ NOKTASI’ın, kayıt sırasında talep edebileceği bu bilgiler sistemde kayıtlı olarak tutulabilir. İletilen bu kişisel bilgiler, gerektiğinde kullanıcılarla iletişime geçmek amacıyla da kullanılabilir. BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından talep edilebilecek bilgiler veya kullanıcı tarafından aktarılan bilgiler veya Site üzerinden yapılan işlemlerde ortaya koyulan ilgili bilgiler BAŞLANGIÇ NOKTASI ve işbirliği içinde olduğu diğer kişi ve kurumlar tarafından kullanıcının kimliği hiç bir şekilde açığa çıkarılmaksızın sadece çeşitli istatistiki değerlendirmeler, izinli iletişim ve pazarlama, veri tabanı oluşturma çabaları ve pazar araştırmaları yapma gibi durumlar dahilinde kullanılabilir.
  5. BAŞLANGIÇ NOKTASI, Site içerisinde başkaca sitelere link(bağlantı) sağlayabilir. Anlaşmalı olduğu 3. Partilerin reklamlarını ve/veya çeşitli hizmetlere ilişkin başvuru formlarını yayınlayabilir, Kullanıcıları bu formlar ve reklamlar aracılığıyla reklam veren veya anlaşmalı 3. partilerin sitesine yönlendirebilir. BAŞLANGIÇ NOKTASI, bu bağlantı yoluyla erişilen diğer sitelerin gizlilik uygulama ve politikalarına ya da barındırdıkları içeriklere yönelik olmak üzere hiç bir sorumluluk taşımamaktadır.
  6. Kullanıcıya ait kişisel bilgiler, ad ve soy ad, adres, telefon numarası, elektronik posta adresi ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik diğer her türlü bilgi olarak anlaşılır. BAŞLANGIÇ NOKTASI, işbu gizlilik bildiriminde aksi belirtilmedikçe kişisel bilgilerden herhangi birini BAŞLANGIÇ NOKTASI’nin işbirliği içinde olmadığı şirketlere ve üçüncü kişilere hiç bir şekilde açıklamayacaktır. BAŞLANGIÇ NOKTASI, aşağıda sayılan hallerde ise işbu gizlilik bildirimi hükümleri dışına çıkarak kullanıcılara ait bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilecektir. Bu durumlar;

6.1.  Kanun, KHK, Yönetmelik vb. yetkili hukuki makamlar tarafından çıkarılan ve yürürlükte bulunan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının gerektiği haller,

6.2.  BAŞLANGIÇ NOKTASI’ın kullanıcılarıyla arasındaki sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmalarıyla ilgili hallerde,

6.3.  Yetkili idari ve/veya adli makamlar tarafından usuli yöntemine uygun olarak yürütülen bir araştırma veya soruşturma doğrultusunda kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi hallerinde,

  • BAŞLANGIÇ NOKTASI, kendisine verilen gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır olarak saklamayı yükümlülük olarak kabul ettiğini ve gizliliğin sağlanıp sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir parçasının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye açıklanmasını önleme gereği olan gerekli tüm tedbirleri almayı ve üzerine düşen tüm özeni tam olarak göstermeyi işbu bildirimle taahhüt etmektedir.
  • BAŞLANGIÇ NOKTASI, kullanıcılar ve kullanıcıların BAŞLANGIÇ NOKTASI sitesi kullanımı hakkındaki bilgileri, teknik bir iletişim dosyası olan çerezler (Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin, kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği minik metin dosyalarından ibarettir. Teknik iletişim dosyası bir internet sitesi hakkında kullanıcının bilgisayarındaki ilgili durum ve basit tercih ayarlarını saklayarak internet kullanımını bu anlamda kolaylaştırır. Bu bahsedilen teknik iletişim dosyası, internet sitesini zamansal oranlamalı olarak kaç kişinin kullandığını, bir kişinin ilgili internet sitesini hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiği ve ne kadar kaldığı hakkında istatistiki bilgiler elde etmeye ve kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik çeşitlilikle reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olmak üzere tasarlanmış ve kullanılmaktadır. Teknik iletişim dosyası, ana bellekten başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu kurulum aşamasında bu teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde hazırlanmışlardır, ancak kullanıcılar dilerlerse teknik iletişim dosyasının bilgisayarlarına yerleştirilmemesi veya bu türden bir dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcılarının ayarlarını her zaman değiştirebilirler. Ancak bu değişiklik sonucu BAŞLANGIÇ NOKTASI’un tüm fonksiyonlarının tam olarak çalışmamasından BLOCKCHAİN TÜRKİYE PLATFORMU sorumlu değildir.
  • BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından Site içerisinde düzenlenebilecek periyodik veya periyodik olmayan anketlere cevap veren kullanıcılardan talep edilebilecek bilgiler de, anketlere cevap veren kullanıcıların onayının alınması şartıyla, BAŞLANGIÇ NOKTASI ve işbirliği içindeki kişi ya da kurumlar tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistiki analizler yapmak ve özel bir veri tabanı oluşturmak amacıyla da kullanılabilmektedir.
  • BAŞLANGIÇ NOKTASI, işbu gizlilik bildiriminde geçen hükümleri gerekli gördüğü anlarda BAŞLANGIÇ NOKTASI sitesinde sayfasında yayınlamak şartıyla değiştirebilir. BAŞLANGIÇ NOKTASI’ın değişiklik yaptığı gizlilik bildirimi hükümleri, ilgili sayfada yayınlandığı tarihte yürürlüğe girmiş kabul edilirler.
  • Baslangicnoktasi.org (Bundan böyle BAŞLANGIÇ NOKTASI olarak anılacak), gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı sağlayabilmek amacıyla; kişisel bilgi ve veri güvenliğiniz için çeşitli gizlilik ilkeleri benimsemiştir. Bu gizlilik ilkeleri dahilinde BAŞLANGIÇ NOKTASI internet sitesi ve tüm alt internet sitelerinde veri toplanması ve/veya kullanımı konusunda uygulanmak üzere belirlenmiş ve beyan edilmektedir.
  • İşbu Gizlilik Bildirimi Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik Bildirimi’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.

Kişisel Verilerin Toplanması ve Kullanılması Hakkında Bilgilendirme

BAŞLANGIÇ NOKTASI olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, site ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, organizasyonumuz ile ilişkili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”)’na uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile KVK Kanunu’nda tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

1- Kişisel Verilerin Toplanması, İşlenmesi ve İşleme Amaçları

Kişisel verileriniz, BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından sağlanan hizmet ve sitemizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, BAŞLANGIÇ NOKTASI, internet sitesi, sosyal medya mecraları ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. BAŞLANGIÇ NOKTASI’un sunduğu ürün ve hizmetlerden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Ayrıca, BAŞLANGIÇ NOKTASI hizmetlerini kullanmak amacıyla çağrı merkezlerimizi veya internet sayfamızı kullandığınızda, BAŞLANGIÇ NOKTASI’u veya internet sitemizi ziyaret ettiğinizde, BAŞLANGIÇ NOKTASI’un düzenlediği eğitim, seminer veya organizasyonlara katıldığınızda kişisel verileriniz işlenebilecektir.

Toplanan kişisel verileriniz, BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, BAŞLANGIÇ NOKTASI ve iş ilişkisi içerisinde olan kişi, şirket veya diğer organizasyonlar ile KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

2- İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Toplanan kişisel verileriniz; BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, BAŞLANGIÇ NOKTASI tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, BAŞLANGIÇ NOKTASI yetkililerine, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

3- Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda BAŞLANGIÇ NOKTASI olarak sunduğumuz ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda BAŞLANGIÇ NOKTASI’un sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi gayesi ile edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin (1) ve (2) numaralı maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

4- Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. maddesinde Sayılan Hakları

Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metni’nde aşağıda düzenlenen yöntemlerle BAŞLANGIÇ NOKTASI iletmeniz durumunda BAŞLANGIÇ NOKTASI talebin niteliğine göre talebi en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Bu kapsamda kişisel veri sahipleri;

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVK Kanunu’nun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahiptir.

KVK Kanunu’nun 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle BAŞLANGIÇ NOKTASI’a iletebilirsiniz. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediği için, başvurunuzu, KVK Kanunu gereğince, yazılı olarak BAŞLANGIÇ NOKTASI’a iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede BAŞLANGIÇ NOKTASI KVK Kanunu’nun 11. maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ileteceğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; [email protected] e-posta adresine ve/veya ilgili postanın imzalı bir nüshasını Kemankeş Karamustafa Paşa Mah. Alipaşa Değirmeni Sok. No:3 34560 Karaköy – İstanbul adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz.